Virgil Abloh Louis Vuitton

Virgil Abloh start als Artistic Director bij Louis Vuitton

De naam Virgil Abloh zie je tegenwoordig overal voorbij komen. Van zijn top 10 Off-White collabs met Nike tot exposities van zijn eigen werk. Het is dus ook geen grote verrassing dat hij weer een volgende stap heeft gemaakt. Hij heeft zich namelijk aangesloten bij Louis Vuitton als Artistic Director. Wij zijn erg benieuwd wat er uit deze combi gaat komen. De eerste invloeden van Virgil zullen te zien zijn tijdens de Paris Fashion Show in juni, nog even geduld dus!

Virgil Abloh
“I feel elated. This opportunity to think through what the next chapter of design and luxury will mean at a brand that represents the pinnacle of luxury was always a goal in my wildest dreams. And to show a younger generation that there is no one way anyone in this kind of position has to look is a fantastically modern spirit in which to start.”

You May Also Like

Oslo Noorwegen sneaker en streetwear shopping Defekt

5x. Streetwear en Sneaker shopping in Oslo Noorwegen

Sjors Massar - Quote Magazine - Jesse Rabbeljee

Favorites van: Jesse Rabbeljee, DE voetbalshirt verzamelaar van Nederland

Must see! ‘Big Heads’ by Martin Schoeller in het Fotomuseum Rotterdam

interview met lars luttik van uptown den haag

Exclusief interview met Lars Luttik van Uptown Den Haag (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *