interview met lars luttik van uptown den haag

Exclusief interview met Lars Luttik van Uptown Den Haag (video)

We hebben iets nieuws bij Defekt. Ons bestaan überhaupt is nog redelijk nieuw, dus dubbel zoveel nieuws deze dagen. Maar dat terzijde.

Met gepaste trots presenteren we Defekt.Interviews. Een gloednieuw interview-concept waarin we proberen om nét die diepgang te vinden die je bij andere interviews niet hebt. Met mensen die je nét niet altijd voorbij ziet komen op ieder filmpje. Maar die wel iets enorm interessants te vertellen hebben.

We trappen de eerste editie af met Lars Luttik en Uptown.

Lars is de oprichter van Uptown en Uptown is een van de mooiste kledingwinkels die je in Nederland kan vinden, met merken als AMI, Libertine Libertine, Harmony, A.P.C. en Hi-Tec. Een heerlijke combinatie labels, zodat jij op één adres al je favoriete outfits kan scoren. We hebben de store eerder ook al meegenomen in onze Cityguide: Den Haag.

Maar hoe bouw je zo’n winkel op? En zorg je dat je continue on-point blijft? Daar hoef jij niet langer over na te denken, want wij hebben het aan Lars gevraagd. Zodat jij het niet meer hoeft te doen, maar ook omdat we het gewoon heel graag zelf wilden weten.

Het hele interview vind je hieronder.

Wij blijven trouwens wel op Facebook, dus als jij dat ook doet kun je ons volgen en in de gaten houden. We komen zeker en vast met nog meer leuke interviews met leuke mensen over leuke onderwerpen. LIKE!

Wil je nog meer weten over Uptown? Check dan hun website.

You May Also Like

Oslo Noorwegen sneaker en streetwear shopping Defekt

5x. Streetwear en Sneaker shopping in Oslo Noorwegen

Sjors Massar - Quote Magazine - Jesse Rabbeljee

Favorites van: Jesse Rabbeljee, DE voetbalshirt verzamelaar van Nederland

Must see! ‘Big Heads’ by Martin Schoeller in het Fotomuseum Rotterdam

sportfilms rotterdam

De beste sportfilms kijk je volgende week in Rotterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *